Scale ModelWorld is een van de grootste tentoonstellingen en competities voor schaalmodellen ter wereld. Het wordt jaarlijks gehouden in Telford, Engeland en trekt duizenden deelnemers en bezoekers van over de hele wereld.

Scale ModelWorld is een belangrijke bijeenkomst voor modelbouwliefhebbers en biedt een unieke gelegenheid om de nieuwste schaalmodellen te zien, te leren van ervaren modelbouwers en nieuwe technieken en materialen te ontdekken. Het evenement omvat tentoonstellingen van schaalmodellen in verschillende categorieën, workshops, demonstraties en handelsstands waar je modelbouwbenodigdheden en -accessoires kunt kopen.

Hier een paar belangrijke redenen om heen te gaan.

  1. Inspiratie: Scale ModelWorld biedt een overvloed aan inspiratie voor modelbouwprojecten. Je kunt hoogwaardige schaalmodellen zien die gemaakt zijn door getalenteerde modelbouwers van over de hele wereld. Dit kan je helpen ideeën op te doen en je eigen vaardigheden te verbeteren.
  2. Educatie: Het evenement biedt workshops en demonstraties waar je nieuwe technieken en vaardigheden kunt leren van ervaren modelbouwers. Dit is een geweldige gelegenheid om je kennis en vaardigheden op het gebied van modelbouw uit te breiden.
  3. Netwerkmogelijkheden: Scale ModelWorld trekt modelbouwers van over de hele wereld aan, waardoor het een geweldige kans biedt om in contact te komen met andere enthousiastelingen. Je kunt nieuwe vrienden maken, ideeën uitwisselen en waardevolle contacten leggen in de modelbouwcommunity.
  4. Handelsstands: Op Scale ModelWorld zijn er ook handelsstands waar je modelbouwbenodigdheden en -accessoires kunt kopen. Dit geeft je de mogelijkheid om nieuwe materialen, gereedschappen en kits aan te schaffen voor je eigen modelbouwprojecten.

Scale ModelWorld is een must-visit evenement voor modelbouwliefhebbers van alle niveaus.

Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren, inspiratie wilt opdoen of gewoon wilt genieten van de prachtige schaalmodellen, Scale ModelWorld biedt een unieke ervaring en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Zien we jou ook op 11 en 12 november in Telford? Naval Models staat in HAL 3 Tegen de muur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Winkelwagen
Scroll naar boven