Bestellen bij Naval Models

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

Bestellen

Bestellen kunt u direct via onze website. De producten worden u toegestuurd nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Woont u in het buitenland? Dan verzoeken we u een e-mail te sturen naar info@navalmodels.com.

Prijzen

Prijzen zijn incl. BTW. Daar waar anders, wordt dit duidelijk aangegeven of het incl. of excl. BTW is. Alle prijzen zijn onder voorbehoud.

Verzendkosten binnen Nederland

Bestellingen tot euro’s (incl. BTW)
Tot € 65,-                                  € 8,95
Tussen de € 65,- en € 130,- € 6,-
Boven € 130,-                           gratis

Verzenden naar buitenland

Voor bestellingen naar het buitenland gelden andere tarieven. Hiervoor kunt u ons uw wensen kenbaar maken via e-mail. Waarna een factuur volgt met de juiste verzendkosten. Na betaling worden de producten naar u toegestuurd. 

Verf en thinner worden alleen binnen bepaalde Europese landen verstuurd.

Betalingen

Vooruitbetaling: hierbij betaalt u vooruit naar ons toe waarbij wij na ontvangst van de betaling de goederen naar u zullen versturen. Het bedrag dient overgemaakt te worden op rekening: IBAN: NL53 RABO 0158 7338 78 t.a.v. Naval Models te Zwaag.

De website biedt de mogelijkheid om via Ideal, Paypal of contant (bij ophalen) te betalen. De kosten voor Paypal (3%) worden aan u doorberekend. 

Contante betaling:  gebeurt wanneer u de goederen bij ons komt afhalen.  Er wordt dan een dag en tijdstip afgesproken. We hebben een pinautomaat.

Leveringen

Alle orders worden binnen Nederland geleverd. Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw betaling sturen wij de goederen met Post NL op. Wanneer er een artikel niet voorradig is, wordt er contact met u worden opgenomen over de levertijd en uw goedkeuring hiervoor.

Garantie

Om garantie te verkrijgen moet aan de volgende eisen worden voldaan:

Mail ons direct na constatering van het probleem/gebrek.

Het garantieartikel dient goed verpakt verstuurd te worden.
De garantiezending dient voldoende gefrankeerd naar ons worden toegestuurd.
In de garantiezending dient u mee te zenden een kopie van de factuur, uw telefoonnummer en een omschrijving van het probleem.
Kosten van de verzending zijn voor rekening van de klant. Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant.

Retourrecht

U heeft onbeperkt recht om binnen 8 dagen na onze leveringsdatum voor eigen kosten te retourneren. Het artikel mag niet gebruikt zijn en moet in ongeopende originele verpakking zitten. Geef uw factuurnummer en de reden van retourneren aan in uw e-mail.

Reclamaties

Als het geleverde artikel onjuist is, of onjuist geleverd is, dient u direct na ontvangst telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Geef uw factuurnummer en reden door.

Nepbestellingen

Wij werken samen met de politie en van alle nepbestellingen en elke poging tot oplichting wordt aangifte gedaan. Wij zullen dan ook alle informatie verstrekken aan de politie om hen bij het onderzoek behulpzaam te zijn.

Bedrijfsgegevens

Naval Models t.a.v. Michiel Woort  –  Wierdijk 11, 1689 WD Zwaag  –  K.v.K. 36051598 – BTW nr. 002090283B84

De modelbouwwinkel voor als uw plastic (scheeps) modelbouw.

Beste modelbouwer,

Wil je regelmatig op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten,

projecten en informatie? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Winkelwagen
Scroll naar boven